ÜDVÖZÖLJÜK A BANGKOK THAI ÉTTEREM
HONLAPJÁN!

Köszöntjük oldalunkon azokat a vendégeinket, akik már régóta a thai konyha szerelmesei és azokat is, akik csak most szeretnék a thai konyha által kínált különleges íz világot kipróbálni.


Örömmel tájékoztatjuk arról, hogy gazdagabb EBÉD MENÜ kínálatunkból szabadon választhatja ki az előételek és főételek közül az Ön által kívánt ételt déltől egészen délután 4 óráig. Mindezt roppant kedvező, 1500 forintos áron.
Újításunk, hogy a 2 FŐRE készült gazdag és ízletes menüsorunkban, mind a vegetáriánusok mind pedig a tengeri ételek szerelmesei is megtalálhatják kedvenceiket.


Mindemellett éttermünk természetesen sok, már megszokott és kedvelt és sok új, kipróbálásra váró ételt kínál Önnek, amelynek kiválasztásában régi, udvarias, hozzáértő személyzetünk és megújult, az ételek fotóival illusztrált étlapunk is a segítségére lesz.


Továbbra is lehetőség van az ételek házhoz szállítására. Ez esetben minden étel után 10% kedvezményt tudunk nyújtani, kivéve Ebéd menü illetve Menük 2 főre rendelése esetén. Az éttermünktől, a belvárostól távolabb eső kerületekbe 5000 Ft rendelés felett vállalunk kiszállítást, hétfőtől-szombatig, déltől este 10 óráig. Vasárnap a kiszállítás szünetel.

Kívánjuk, hogy érezze jól magát nálunk és tiszteljen meg bennünket személyesen is!

MagyarEnglishThai       Site Development: 4EVERSOFT